Senran Kagura Peach Ball

Har du någon gång spelat ett digitalt pinball-spel och tänkt ”hmm, det som skulle göra det hela bättre än ett gäng kvinnliga anime-ninjor som förvandlats till lättklädda furries”? I så fall är Senran Kagura här för att uppfylla dina önskningar.

Senran Kagura Peach Ball är nämligen just det jag nämnde ovan: ett digitalt pinball-spel fyllt till bristningsgränsen med tuttar, rumpor och stönande flickor med hundnosar, kattsvansar och kaninöron. Detta är ungefär vad Peach Ball går ut på så om du blir avskräckt av beskrivningen kan du gå vidare med ditt liv med gott samvete.

Det finns en berättelse som förklarar varför shinobi-flickorna förvandlas till halvdjur men denna yada-yadas det förbi i spelets inledning. Att lyckas få dem att bli mänskliga igen innehåller dock något om att använda en speciell kula, vibrationer och flipperspel.

Uttrycket ”duktig vovve” får en helt ny innebörd i Peach Ball.

De sexuella anspelningar som Senran Kagura-serien gjort sig kända för är i full blom här och när jag för hundrade gången ser en av spelets karaktärer stöna av välmående när jag sätter en flipperkula på ett smått olämpligt ställe börjar jag känna mig lite illa till mods. Jag har genom åren stött på många spel med, ska vi kalla det ”tvivelaktig” design när det kommer till kvinnor men här känns det som att det blir lite för mycket emellanåt.

Om du på något sätt lyckas se förbi allt det där har du ett ganska mediokert pinball-spel att se fram emot. Spelmekaniken är det egentligen inget fel på men de olika bord som presenteras är ganska bleka och fokuserar för mycket på de kvinnliga karaktärerna istället för att designa bra överraskningar.

… och priset för ”årets bystigaste katt” går till…

Senran Kagura-spelen har som sagt alltid haft ett starkt fokus på lättklädda tjejer men i grund och botten har fightingspelen ändå bjudit på solid spelmekanik, även om avslitna kläder kanske inte varit en nödvändighet för upplägget. I Peach Ball får jag knappt godkänd pinball-underhållning dolt under en hög av studsande tuttar och rumpor. Är detta din kopp te har du många timmars underhållning att vänta.

Om du däremot begär lite mer substans än simpelt flipperspelande och seriens traditionella diorama-läge kan det dock vara lämpligt att söka dig vidare till andra titlar som erbjuder digital pinball.

Recensionsdata

Utvecklare: HONEY PARADE GAMES Inc.
Utgivare: Marvelous Europe
Utgivningsdatum: 09/07/2019
Pegi:16
David
Senaste inläggen av David (se alla)

Var först med att kommentera!

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.