Switchbloggen fyller ett år!

Det är lite svårt att tro det när jag själv tänker på det, men det har nu faktiskt passerat ett helt år sedan Switchbloggen slog upp portarna. Det har sannerligen varit ett händelserikt år också, med massor av recensioner, en del krönikor och topplistor, och inte minst en genomgång av intryck från förra årets Gamescom.

Det har varit ett riktigt nöje både för David och mig att dra igång detta projekt, och att kunna täcka en av de mest spännande spelplattformarna som på många år. Den otroliga blandning av titlar som erbjuds är svår att konkurrera mot, och är sannerligen ett kvitto på att Nintendo i hög grad har fingret på pulsen när det gäller marknaden.

Vi hoppas att du har haft lika roligt med att läsa våra texter som vi har haft med att skapa dem, och ser fram emot ett nytt år av spännande spelsläpp. Även om Nintendo själva har varit ganska tystlåtna om vad de har planerat för året nu efter Animal Crossing: New Horizons är släppt, tror jag inte att det kommer att dröja länge innan de lyfter på locket och visar vad som väntar runt hörnet.

Det finns även en del milstolpar för Switchbloggen som är nära förestående. Förutom att vi fyller ett år idag kommer vi även att passera 100 recensioner inom kort, vilket vi i redaktionen är mycket stolta över.

Slutligen vill jag tacka alla som har följt oss under året som har gått, och avsluta med en fråga. Vad ser du mest fram emot på Nintendo Switch under resterande del av 2020?

Johan
Senaste inläggen av Johan (se alla)

Var först med att kommentera!

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.