Välkommen till Switchbloggen!

Nu slår vi upp portarna för Switchbloggen, en ny Nintendo-fokuserad blogg som kommer att erbjuda dig allt från recensioner till krönikor och diverse videomaterial. Bakom detta projekt finner du mig, Johan Lindros, och David Wahlström som båda har några års erfarenhet i branschen. Vi jobbade tillsammans redan 2012 i den svenska Eurogamer-redaktionen.

När denna stängdes ned under 2013 gick vi sedan skilda vägar och David startade upp den Xbox-inriktade X1Sverige, medan jag hängde med kärngruppen från Eurogamer och startade upp PSbloggen, där jag nu är chefredaktör.

Nu känner vi att det är dags att slå våra kloka huvuden ihop igen och skriva om vad som kan vara den mest spännande plattformen för tillfället, nämligen Nintendo Switch. Denna hybridkonsol har svept in på marknaden och har inte bara blivit Nintendo-fansens gunstling, men även något som många mindre utvecklare har anammat. Den har därför börjat fylla det utrymme som PlayStation Vita gjorde under några år, vilket gör att spelutbudet blir mer och mer varierat och spännande för varje dag som går.

Med denna sida hoppas vi kunna bidra med våra insikter och åsikter, samt erbjuda både underhållning och informativa artiklar. Det kommer att bli en spännande resa som vi hoppas att du hänger med på!

Johan
Senaste inläggen av Johan (se alla)

Var först med att kommentera!

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.