God jul och gott nytt år från redaktionen på Switchbloggen!

2019 har verkligen passerat i ett rasande tempo, och som de säger går tiden fort när man har roligt. Det var i mars tidigare i år som vi öppnade portarna för detta projekt, och vi har verkligen lyckats etablera en pålitlig källa för välskrivna och informativa recensioner.

På nio månader är vi dessutom uppe i nästan 100 recensionstexter, vilket jag personligen är väldigt nöjd med. Mycket hårt jobb från både mig och David har lett till var vi är idag, och vi är båda väldigt glada för alla besökare som kommer hit och värdesätter våra texter.

På senaste tiden har vi fokuserat på att få ihop våra årslistor som summerar våra absoluta favoritupplevelser från året som har gått, och dessa kan du avnjuta under mellandagarna medan du återhämtar dig från matkoman eller kopplar av från julstressen.

Från redaktionen skickar vi ett stort tack till dig som läsare för att du har hängt med oss under uppbyggnadsfasen av Switchbloggen till var vi är nu. Nu tar vi nya tag inför 2020, vilket ser ut att bli ett mycket spännande spelår på många vis.

God jul och gott nytt år!

Johan
Senaste inläggen av Johan (se alla)

Var först med att kommentera!

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.