Johans mest efterlängtade spel under 2020

Nu när vi har summerat våra upplevelser från 2019 är det förstås dags att blicka framåt över 2020 istället. Även om mycket av vad vi kan förvänta oss av det kommande året är oklart så finns det ändå en del tydliga mål att se fram emot.

Här finner du tre av spelen som jag håller stenkoll på framöver!

1. Bayonetta 3

Det måste väl vara dags nu? Det har gått ett bra tag sedan Nintendo bekräftade att Platinum Games jobbar på ett nytt Bayonetta-spel, och väntan börjar bli lite olidlig. Denna spelserie har gång på gång visat var skåpet ska stå när det gäller actionspel i tredjeperson, och med tanke på vilka smått vanvettiga sekvenser de har bjudit på hittills ska det bli väldigt intressant att se hur de lyckas höja ribban ytterligare.

2. Persona 5 Scramble

Spel i musou-genren brukar sällan hålla mitt intresse under alltför långa perioder, men detta ser ut att kunna bli ett av de starkast lysande undantagen. Den underbara grafiska stilen från Persona 5, blandat med intensiv action ser ut att vara en klockren kombination.

3. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Jag var väldigt sen till festen när det gällde Xenoblade Chronicles 2 till Switch. Så pass sen att jag ganska nyligen plockade upp det på en rea och föll pladask för både upplägg och stil. Jag är därför väldigt taggad inför den kommande nyversionen av föregångaren, och hur den troligtvis kommer att sluka all min fritid.

Johan
Senaste inläggen av Johan (se alla)

Var först med att kommentera!

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.